Media

Sjöwall Wahlöö på Mofibo

IMG_4674

Just nu är det Sjöwall Wahlöö som “snurrar” i mina öron, en riktig favoritserie Beck. Jag lyssnar via Mofibo och älskar möjligheterna och utbudet. Om ni inte har läst eller lyssnat på dessa böcker tycker jag verkligen att ni ska ge dem en chans. Sjöwall Wahlöö började skriva böckerna för mer än 50 år sedan och de är riktigt underhållande och väldigt svenska. Författarduon började skriva böckerna för de tyckte inte det fanns några svenska polisromaner och varje bok är baserat på en verklig händelse året då boken skrevs.

Det finns filmer baserat på böckerna och jag tycker att de som har Gösta Ekman som Beck är de absolut bästa och jag har sett dem ett flertal gånger. Men de står sig inte riktigt mot böckerna, böckerna är verkligen roliga.

Rekommenderas verkligen! Och vill ni testa Mofibo så går det att testa gratis i 2 veckor och då hinner du kolla utbudet samt kolla om detta är något för dig. Priset för 1 månad är 99 kr.

Du kanske också gillar…