Food

Tapas

Adde och jag kom på här om dagen att vi båda två tycker det egentligen är jättegott med plockmat eller om man vill vara lite finare och kontinental Tapas. Så istället för att kanske köpa pizza på fredagskvällen för att ingen orkar göra något vettigt så svänger vi förbi valfri butik och köper lite smått och gott istället.

En flaska Huntyard (ett appassimento som smakar som ett Amarone utan att kosta därefter) och så lite olika godsaker som rökta räkor, parmaskinka, chorizosalami, ädelost, brieost, kex, cocktailtomater, kronärtskockor, ölkorv, oliver och vitlöksbröd. Snacka om att magen stod i fyra hörn och vi hade rester.

Så ett litet tips, skippa pizzan och köp plockmat… sånt ni gillar och bara ha en mysig stund med ett glas vin. Det blir billigare och mycket mycket mysigare!
IMG_4735 IMG_4736 IMG_4737

Max tycker det luktar väldigt gott från maten och har lite svårt att förstå varför det inte alltid är hans mat. Han tigger inte så mycket egentligen men glömmer bort ibland att man inte får tigga och då ser han ofta ut så här… =D

IMG_4738

Till efterrätt tog vi några skedar var av lite glass… Man måste ju ha efterrätt på fredagen.. =)IMG_4739

Du kanske också gillar…