Food, Jobb

Äntligen Juni

Idag jobbar jag tidigt, min kollega Jax ville byta och det är så skönt att vi kan byta hur som helst mellan oss. Det är bara han och jag på avdelningen, med viss hjälp från våra kvällisar och helgisar, men vi byter som vi vill så länge vi täcker dagen. Anywhoo…

Det är tyst och lugnt när jag kommer till kontoret, vi är oftast först på plats så samtidigt som jag tar emot sjukanmälningar och jobbar med annat äter jag frukost och brygger kaffe till mina kollegor som ramlar in innan 8. Stillsamt och ganska trevlig start på dagen…

IMG_4661

Var och handlade på lunchen och plockade med mig lite smått från salladsbaren som jag la i en baguette tillsammans med en curry och kycklingröra. Mycket smaskigt och väldigt smidigt!

FullSizeRender (2)

Sen blev jag påmind av en kompis på Facebook att det var 15 år sedan jag tog studenten. Herregud så gammal jag kände mig då! Men den där dagen ligger mig otroligt varmt om hjärtat eftersom det verkligen var helt magiskt… Jag kommer aldrig glömma när vi stod på Cheopspyramiden i Giza och vi hade lyckats och hade hela världen framför oss. Jag har skrivit om dagen här om ni vill ha lite mer information om varför och hur jag hamnade och tog studenten i Egypten.
IMG_4678

Du kanske också gillar…