Food

Premiärgrillning

Idag var det dags att testa den nya grillen. Adde och Hansson byggde ihop grillen under eftermiddagen och vi slängde direkt på lite kött för att testa hur det blev. Först fikade vi lite och Maxen ville bara vara nära och i detta fall fick Hansson en riktigt söt bild på Max… Extra blurrad och bra =)

IMG_4747

Nya grillen är en Landmann med ledbelysning så att man kan grilla i mörkret… Väldigt nödvändigt känner jag =) Grillytan är lite mindre än vår förra grill men denna har rotisseri och lite andra finesser så vi är väldigt nöjda. Vi har även köpt en grönsakskorg och hoppas att den funkar bra, det är ju väldigt gott med grillade grönsaker.

IMG_4748

Det var en superhärlig eftermiddag och kväll och vi njöt för fulla muggar av solen och värmen. Max låg ute på sin säng som vi ställt ut på trappen och han mådde som en liten prins.

IMG_4749

Vi tog en liten Appletiser från Testagram-lådan som fördrink, riktigt gott och klart en sommarfavorit. Och jag fick inte alls ont i magen av den som jag brukar av äppelcider så det är ju ett plus. Riktigt lättdrucket, synd bara att flaskan var så liten!

IMG_4750 IMG_4751 IMG_4752

Vitlök och chilistekta kronärtskockor… Mycket uppskattade!

IMG_4753

Varm rödbetssallad med chevréost samt honung. Mums.

IMG_4755

Det blev vildsvinskött kvällen till ära!

IMG_4756

 

En riktigt mysig dag med mycket gjort och härlig att äntligen premiärgrillat både för året och vår nya grill!

Du kanske också gillar…