Me

Sjuk igen

Jaha ja, då var det dags igen. Kände mig allmänt krasslig på jobbet igår och när jag åkte till jobbet i morse och så fort mina kollegor kom in sa dom att jag var tvungen att åka hem igen. Jag hostar och är förkyld så in i bomben men känner inte att jag har tid att vara hemma sjuk. Men nu fick det bli så, för efter ett tag kändes det som att även febern kom och jag inte kunde svälja.

Så strax efter Jax kom in så tackade jag för mig och åkte hem till min säng och min hund. Max var superlycklig när jag kom hem för han är ju van vid längre dagar än 2 timmar i hundgården och la sig så snällt i sängen tillsammans med mig. Och vi somnade båda två direkt.

Jag vaknade ett par timmar senare och kände att det inte var så mycket mer som behövde göras, mer än att hosta, snyta och ha ont i huvudet. Te med citron och halstabletter deluxe samt en kartong med snytpapper så låg vi kvar i sängen och ömsom sov ömsom tittade på TV.

Så det är vad jag gör det nästkommande dagarna, och jag hoppas verkligen att det gpr över snart för dels är det midsommar om några dagar men mest av allt är det Springsteen på måndag! Och det vill jag verkligen inte missa!

Du kanske också gillar…