Food

En lugn lördag

IMG_5553

Idag blev det ytterligare en soft lördag. Jag har tvättat galet mycket tvätt och promenerat med Max förutom att lyssna på ljudböcker och bara mysa. Adde jobba sista sommarhelgen för i år och det ska bli så skönt när de vanliga schemat börjar igen och han jobbar 1 helg i månaden.

Idag så passade vi på att laga Chicken Wings till middag. Vi fuskade då vi hittade en färdigkryddad påse med kycklingvingar men la till lite kryddor så att det skulle bli lite starkare variant. Inte riktigt som O’Learys Tiger Wings, men snarlika.

Sen älskar jag mina köpta små dippskålar som man fäster på tallriken. Det kanske egentligen är lite white trash-igt, kan inte riktigt bestämma mig om det ännu, men jag tyckte det var lite smidigt när man har många olika såser som man kan doppa i och det blir inte så kladdigt på tallriken. Perfekt till fingermat eller mingelmat också… Får se om det kanske blir fler köpta på E-bay =)

 

Du kanske också gillar…