Adde, Hansson

Året sista grillkväll?

Eftersom det var årets varmaste dag med temperaturer över 30 grader så bestämdes det att det skulle bli grill på kvällen.

Eftersom Adde och jag är lediga fixade vi lite under dagen och så kom Hansson när han jobbat klart.

Till middag skulle vi ju grilla men vi hittade även vildsvins revbensspjäll i frysen som vi lät koka 5 timmar på eftermiddagen och marinerade någon timme innan vi grillade upp dem tillsammans med några vildsvinskotletter, potatisgratäng samt bearnaise. Inte så pjåkigt men det hade inte gjort något med lite grillade grönsaker men vi hittade inget bra hemma.

En liten fördrink till mig och öl till killarna…2016-08-26 Grillkväll (1)

Medan vi grillade blev det lite plockis, korvar samt krustader fyllda med ishavssallad.  2016-08-26 Grillkväll (2)

Vid 20.00 var det 27 grader varmt och det var en helt magiskt kväll… Ja, förutom att det var hundra miljoner getingar överallt. 2016-08-26 Grillkväll (3)

Revbensspjällen blev riktigt goda men nästa gång ska vi marinera dem längre. Det skadar inte…2016-08-26 Grillkväll (4)Till efterrätt blev det Marängsviss… Oh my så gott det är, varför äter man det inte mer ofta?!

En härlig kväll, kanske sommarens sista grillkväll? Men jag hoppas på många fler, dock med mindre getingar. Eftersom jag är allergisk blir det så dumt att bli stucken!

Du kanske också gillar…