GDS/DIY

Peacock

2016-08-27 peacockJag älskar att måla och skapa, men det var verkligen länge jag satte mig ner och skapade något. Men jag kände att jag behövde avslappningen och att viljan att skapa kommit tillbaka lite. Hittade dessa A3 bilder på Netto för några veckor sedan och gillade verkligen denna Påfågel, de andra var inte så intressanta men vi får väl se om jag gillar de 3 andra. Jag hade en tanke med Påfågeln och har om dagen började jag färglägga… Denna gång använde jag mig av tuschpennor men vanligtvis är jag mer en akvarell alternativt kritmålare. Jag är otroligt nöjd med hur långt jag kommit än så länge och det är riktigt roligt. Jag dras till att sätta mig en stund hela tiden och det känns som att jag har hittat tillbaka till min kreativitet och min vilja att skapa. Jag hoppas att det även ska leda till att jag kommer tillbaka till mitt fotograferande också… För det saknar jag något enormt… <3

Du kanske också gillar…