Shopping Smartson Weekend

Att ha söndag

Söndag och det betyder att vår första semestervecka kommit till sitt slut… Usch, både jobbigt och skönt =)

Vi tog sovmorgon idag och kom ut på morgonprommis med Max strax innan 10. Då kom jag på att det även var Loppis på Äldreboende/Servicehemmet Eklunden (i Byn) och det var klart att vi skulle gå förbi och stödja dem. Tyvärr började det tokregna precis när vi kom dit men vi han kolla av loppisen samt köpa 2 påsar med nybakta bullar. GULD!  2016-08-27 Söndag (2)

På vägen hem hade det hunnit bli ganska sent redan så vi bestämde oss att åka in till stan för att äta brunch istället för att äta frukost. Sen kom vi på att man skulle kunna åka till favoritstället Kina Thai och äta buffé, så det fick det bli. Om ni är i Linköping, rekommenderas Kina Thai verkligen, god mat och riktigt god sushi! 2016-08-27 Söndag (1)

Sen gjorde vi några ärenden på Tornby och sen åkte vi hem och Adde fick besök av en granne som ville ha hjälp med handladdning. Och till fikat testade vi en ny kaffesort som jag fått testa i samarbete med Smartson, Cafégo Volcanic Blend från Sofiero Kafferosteri2016-08-27 Söndag (3)

Volcanic Blend är ett extra mörkrostat kaffe med en hög andel bönor från Östafrika och framförallt från de vulkaniska jordarna kring Mount Kenya. Denna jordmån ger kaffet en unik prägel och en smakupplevelse med mycket fyllighet och karaktär. Ett kaffe med extra rundhet och lång elegant eftersmak. Minst 50 % av bönorna är från plantager som ligger på över 1500 meters höjd. Ett Volcanic Blend kaffepaket räcker till 72-76 fylliga och välsmakande koppar kaffe. 100 % Arabicabönor.

Gott kaffe med riktigt trevlig rostning och smak. Gott både med och utan mjölk och passar utmärkt till fika =)

Du kanske också gillar…