Adde, After work, Food, Hansson

AW på The Bishops Arms

Igår bestämde vi lite spontant att vi skulle ta en AW på The Bishops Arms. Ja, en AW för Hansson och så en helt vanlig middag för oss då såklart eftersom vi har semester =)

Vi beställde dryck och satte oss och snackade en massa strunt. Som vi helt enkelt är bäst på =)
2016-08-31 Bishops (1)

Vi började med en Gormtallrik till förrätt med massor av godsaker – Mozzarella sticks, lökringar, gröna och svarta oliver, cornichons, morötter, salami stavar, nachos och aioli samt salsa. Omnomnom!2016-08-31 Bishops (2)

Till huvudrätt tog jag en Bishops Burger som är 180 (!) g nötkött med inlagd silverlök, bacon, ost, samt sparris. Serverad med pommes samt en supergod Jalapenomajonnäs. Oj, så gott detta var, men ack så mycket mat!2016-08-31 Bishops (3)

Killarna tog varsin Fish’n’Chips med maltvinäger, grillad citron och mushy peas. Även denna riktigt god och stor. 2016-08-31 Bishops (4)

Vi hade en riktigt härlig kväll med supergod mat och trevlig atmosfär. Vi fick även besök av två av mina föredetta kollegor som sett min Instagram-bild och tittade förbi. Riktigt roligt!

Vi rullade ner för backen och tog bilen hem. Det var tur att det inte var så långt till bilen för vi var så hemskt mätta efter en riktigt mysig kväll.  2016-08-31 Bishops (5)Detta var ju andra onsdagen i rad som vi träffades och åt mat på stan, så då är det ju nästan en tradition eller vad säger ni? =)

Du kanske också gillar…