OakNose

Sista dagen på semestern

Sista dagen på semestern och vi fortsätter att jobba med huset och idag kändes det som att det blev stora förändringar eftersom vi tog allt skräp vi skapat under de senaste 3 veckorna till tippen. Vi lastade hela gigantsläpet med ca 5 kubik skräp och möbler. Åh, så skönt det var att bli av med dem!2016-09-09-fredag-1

När vi slängt allt på återvinningen så åkte vi via Lambohov för att göra ett lite hyss hos Hansson (han fick en fin present =) ). Men när vi var på väg därifrån så märkte Adde att det rykte från ett av förråden på området så medan han kollade vad det kunde vara fick jag ringa till Räddningstjänsten för att larma. Det visade sig att det hade börjat brinna i en av cykelförråden och när brandbilarna kom så blev det till att släcka och det gick bra tillslut. 2016-09-09-fredag-2

Och eftersom jag tipsat tidningen så fick jag även med min bild på webbsidan, Corren.se, tyvärr dock utan namn =S Men det var lite kul ändå =) 2016-09-09-fredag-3

Dagens goda gärning =)

 

Du kanske också gillar…