Food OakNose

Att pendla med sin man…

Adde och jag lyckades åka tillsammans till jobbet idag. Det har vi inte lyckats med så många gånger sen vi flyttade ut till byn. Men det är supermysigt. Jag släpper av Adde på jobbet och sen hämtar jag honom när vi slutat. Idag åkte vi även förbi en pistolskytteklubb i Linköping som ska ansöka om medlemsskap i, det är lite för långt att åka till PK Svea eller Åby PK som vi också varit/är medlemmar i.
Hur som haver åkte vi hem och bytte om för en långprommis med sötisvovve… Det hade precis börjat mörkna när vi kom ut ur skogen och var på vägen hem…
img_6246
Vi bor ju så vackert att man storknar ibland, det är som att jag vill vara ute hela tiden och bara njuta av naturen…
img_6247
När vi sen kom hem blev det till att laga mat, då var klockan strax efter 19 så det blev en sen middag då vi planerat gottigheter till middag. Pepparbiff, potatisgratäng och så stekta champingjoner. Så enkelt och så gott.
img_6248

Du kanske också gillar…