handbag

Min nya favoritväska

img_6417Jag har länge letat efter en riktigt bra “tote”-väska som jag trivs med. Jag har velat ha en i svart läder som fugerar både som vardagsväska samt helgväska. Lagom stor till jobbet och till kvällar/helger när man kanske behöver en extra tröja eller jacka med sig. Jag har länge tittat på Michael Kors Jet Set Travel Medium Saffiano Tote men kände att precis alla har den, så det var inget kul att ha den. Men så hittade jag denna från Ulrika Design som jag älskade. Har flera väskor sen tidigare från Ulrika Design som är jättebra kvalitet och som jag använder massor, så denna fick ett bra sällskap.img_6418

Modellen vet jag faktiskt inte vad den heter men just denna köpte jag tillsammans med en liten partyväska (handremsväska) i samma design på Letsdeal. Supersmidigt att få dem hemlevererade och bra priser.img_6419

En stor rymlig väska med fina guldiga detaljer och ett metalliskt lila inre. LOVE! img_6420 img_6421 img_6422

Du kanske också gillar…