Shopping

UGG hos Ellos

När jag tänker på märket UGG tänker jag på fluffiga skor som känns som att man svävar på moln. Man stoppar ner fötterna i värmande sockervadd och det bara är underbart varmt och gosigt. Jag har aldrig själv ägt ett par UGG men varje gång jag ser någon bära ett par blir jag bara så avundsjuk på hur varmt och skönt det måste vara på fötterna. Det ultimata mysiga skoplagget i finaste australiensiskt fårskinn. Ni vet väl att man kan köpa dem hos Ellos?

collage

Men visste ni att de även har skitsnygga läder boots också? Nej, just det, för det lärde jag mig idag för det kan vara så att jag har hittat världens absolut snyggaste Bikerboot, Bikerboots Wilcox med varmfoder.

fotorcreated

Så dessa står högst upp på min önskelista just nu, kan tänkas att ett par UGG kan vara så snygga och praktiska. Så jättesnygga, jag drömmer om dessa just nu =) Och jag har sån tur att de finns hos Ellos för att klicka hem till mig. Yay!

Du kanske också gillar…