X-mas

Det börjar snart bli dags…

img_0315

I helgen har de pyntat på jobbet. De har ställt fram adventsljusstakarna och julgranen och diverse annat pynt. Supermysigt när man kommer på morgonen med lite mysbelysning MEN i min värld är det fortfarande för tidigt. Dels för att jag inte har fattat att det snart är dags… För det var ju nyss sommar, dels för att jag tycker inte man ska pynta innan första advent. Jag ställer kanske fram adventsstakarna kvällen innan första advent så att de kan vara tända när man kommer upp på morgonen, men där går min gräns =)

Jag vill heller inte pynta så mycket för Julen utan pyntar mest för Vintern och då blir det mest i grått och vitt, men mer om det en annan gång =)

Nu är det snart dags i alla fall… Att äntligen få ta fram ljuset igen.. <3

Du kanske också gillar…