Food

Hemmagjord pizza

Det känns som att det är mycket mat nu på bloggen. Men det är nog kanske för att det är mycket jobb och inte så mycket annat. Iofs blev det långprommis med Max idag, så det känns bättre i foten och det är ju alltid något. 

Sen tror jag också att det är mycket matfokus nu då vi ska börja med LCHF efter nyår. Så en del mat att göra av med i kylen och som man kanske är sugen på. Eftersom vi verkligen vill vara duktiga så försöker vi ta och äta sånt vi är sugna på så att man kanske inte känner sig så sugen direkt i början av vår resa. 

Idag blev det hemmagjord pizza, två varianter. En med vitlökssalami, ädelost, svarta oliver samt ost och oregano. Den andra med skinka, mozzarella, jalapeno, kronärtskockor samt ost och oregano. 

Riktigt gott och så blev det många skivor. Så vi har i alla fall 2 måltider kvar av pizza kvar. 🙂

Du kanske också gillar…