Veckans bilder

Veckans bilder – V14

En relativt lugn vecka med väldigt få bilder…

Jag lyckades riva sönder fingret på rivjärnet när jag skulle hyvla lite parmesan på köttfärssåsen. Jodå, det är lika skönt som det ser ut.

Vackra mornar är bland det bästa jag vet… Ett otroligt lugn infinner sig i mig då, dagen kan inte börja bättre. Jo förresten, om jag tar en fototur dessa mornar blir det snäppet bättre och de lugnet kan inget rubba! Vi bor vackert!

En utav veckans goda middagar. Wokad pak choi och paprika som serverades med en stekt lax toppad med svarta sesamfrön. Enkelt och sååå gott!

Max har fått testa Purina Beyond i samarbete med Buzzador och det är nog första gången jag vaknar mitt i natten utav att M tokäter mat… Fick fylla på skålen och han fortsatte äta, knashunden. Annars är han ju en ganska kinkig vovve.

En kväll blev det kycklingsliders till middag, inte alls dumt och jag är sååå förtjust i våra pommeskorgar vi köpte på Gekås… Underbara!

Och en tröttis, han är så söt när han sover den ligga  =)

Du kanske också gillar…