Jakt

Elmia Game Fair 2017

Idag blev det äventyr med mina killar. Vi tänkte ta oss ner till Jönköping och gå på Elmia Game Fair, som sig börs om man är Jägare, Skytteintressersd, Friluftsintresserad, Hundintresserad eller bara gillar mässor 🙂 

Men först hade vi några småärenden att fixa innan avfärd. Vi skulle skänga en massa skräp på tippen. 


Och Hansson skulke hämta en bokhylla han hade köpt. 


Men sen var det dags att åka söderut med frkost i högsta hugg och solen sken utanför. Vilket kanonväder! 


Tar oss bara 1,20 ner så det är ju inte så långt! Och Elmia är ju vekligen utrustat för många, så parkering och sånt finns i bra gångavstånd. Det var mitt första Emlia besök men inte det sista! 


Sen strosade vi runt i de båda mässhallarna samt utomhus i ganska många timmar. Mycket att se och intressanta föreläsningar också. Prova-på skytte och Mannersson lagade mat på scen. Fanns även en bar gör dem som inte kunde hålla sig ifrån alkoholen en hel dag. Liiite olämpligt med vapen och sprit men vad vet jag…


Vid 15 kände vi oss klara och tog en sen lunch på BK innan vi åkte hemåt. En älgkebab hade varit gott inne på mässområdet men det var en enorm kö. 

Men en riktigt trevlig vistelse var det i alla fall på Elmia Game Fair 2017. Trötta i benen men bra för inspirationen och intresset. 

Du kanske också gillar…