After work

Tjejkväll

Ikväll träffade jag mina fina kvinnliga kollegor på Tjejkväll på Pinchos. Vi var totalt 8 tjejer som träffades och skrattade oss genom en riktigt härlig kväll. Eftersom vi har fått in nya i gänget är det så roligt att äntligen få träffa dem utanför jobbet och umgås privat. Lära känna varandra utan att ha en massa jobb och tjafs i vägen.

Jag hann en liten sväng på stan innan för att köpa 40-års present innan men annars var det full fart direkt efter jobbet =)

Det beställdes in drinkar först, så klart… Jag är ju helt såld på godisdrinkarna! Körde på en Soda Pop först. Det som är kul på Pinchos är att även de alkoholfria-drinkarna (den i mitten) är roliga och färgglada. Nice!

Sen beställdes det in tapas på löpande band och det skrattades gott åt allt ifrån jobbet till vardagsbekymmer. Det är så roligt att hitta ett gäng som ändå är relativt olika men ha så mycket roligt ihop. Jag tror jag skrattade nästintill hela kvällen. Det var några seriösa stunder men de var få.

Jag åt (som vanligt =) ) Fish & Chips, dumplings, stekta räkor samt stekt halloumi och för ovanlighetens skull Nystrands Rossini Pasta vilket är en pasta med oxfile i tryffelsås. Älsk på mina Fish & Chips, stekta räkor och Dumplings men pastan var inte lika god som den var förra gången, trist nog, för då var det bland det godaste jag någonsin ätit! Och chimichurri, dvs Halloumi-såsen var inte alls smakrik, utan ganska trist. Men helhet väldigt nöjd.

Och så en favorit efter-maten-drink Fidel Castro. Gör den till och med hemma numera 🙂

Vi rundade av kvällen och de flesta gick hemmåt men tre av oss gick vidare till Storans uteservering och satt i solnedgången. 

Gillar verkligen Linköping, det är väldigt vackert. 

Jag tog en Melonia, en ny drink för mig. Men jag vill ju gärna testa nya drinkar för att hitta nya favoriter. Melonia innehöll Pisco Waqar, lime, vattenmelonsirao och dropparna ni ser i glaset var olivolja. Märkligt men riktigt gott! Perfekt sommardrink. 

Någon timme senare tackade vi för denna gången och jag strosade ett par kvarter för att träffa Adde. St. Lars-kyrkan var en vacker syn! 

Och så fick vi en riktigt vacker solnedgång hela vägen hem. 

Tack tjejer för en underbar kväll! Det är verkligen ett privillegium att få jobba med ett så skönt gäng brudar! <3

Du kanske också gillar…