Veckans bilder

Veckans bilder – v37

Ännu en vecka har gått och det är så himla sjukt att det går så fort. Och denna vecka är första veckan efter semestern, dock har den kantats av migrän från helvetet varje dag och en hel del strul så det har varit lite kämpigt. Adde har jobbat 2 ½ dagar denna vecka pga helgjobb så han fick en mjukstart. Skönt =)

Men många av dagarna i veckan fick jag sitta på enskild plats pga att våra datorer inte fungerar som de ska. Lite jobbigt men lugnt.

I lördagsmorse åkte jag till Brains för att hälsa på mamma och pappa. Adde skulle som sagt jobba så jag passade på att besöka päronen istället. Vackert och soligt på lördagsmorgonen.

Mamma bjöd på nybakta scones när jag kom fram, inte fy skam det där alls. Nomnomnom!

Vi gick genom en massa grejer i huset med tanke på stundande flytt så det blir en del som ska slängas, en del som ska skickas till oss och ja, annat som ska flyttas runt i huset. Men dessa LP-skivor tog jag hand om, någon som saknar en LP-skiva som kanske vill kan ha. Hojta till i så fall =)

Lördagskvällen spenderades hemma hos Grevinnan och Sir. Lilla S fyllde år och jag bjöd in mig själv på middag. Så länge sedan sist och jag har verkligen saknat mina fina vänner och våra väldigt täta träffar för ett par år sedan. Nu är det lite mer komplicerat med barn och heltidsjobb men vi får till det =)

Söndagen spenderades i höstsolen i Uppsala hos Bibbi och Uffe, men det får bli ett helt annat inlägg.

Du kanske också gillar…