Veckans bilder

Veckans bilder – v43

Vecka med jobb och full upp. Adde är förkyld fortfarande och jag hostar och snorar om vartannat. Jävla hösten! Men vi har hunnit med en AW med Hansson och en EFIT som ni sett. Men även en Pizzafredag med kollegorna och regnrusk som inte fastnat på bild. Det som har fastna på bild är…

En spenatstuvning med ägg och Ölandskorv (köpt på Skördefesten med tjejmaffian som ni ännu knte fått sett bilder ifrån men det kommer) Mums!

En slider på pinchos med tryffelmayo… omnomnom!

Och en sötkorvs-Max, goda är verkligen det bästa han vet ❤️Tända ljus på kvällarna, älsk på det. Nu när vi tagit hem vårt soffbord går det att ställa ljus där ich det är mysigt.

Träffade Adde för lunch på Burger King i helgen, solen sken och hela stan var i rörelse. Vi passade även på att kolla på ny TV då vår sovrumstv gått sönder. Men det blev inget köp, vi hittade inte inget perfekt.

Du kanske också gillar…