EFIT

EFIT 2017-10-29

Då var det dags för EFIT igen, häng med vetja…

Vaknade kl 05.23 som vanligt. Det är konstigt det där egentligen att man vaknar samma tid varje dag… men sen kom jag ju på at klickan “egentligen” var 06.23 (sommartid) och då kändes det lite konstigt. Sovmorgon liksom 😉 Men det måste vara så att det låter eller något just 05.23 varje dag och den interna klockan på den grejen som låter hade ställt om sig till vintertid. Jaja, det var iaf morgon… och jag spelade lite Backpacker för att vakna till.

06.13 kollade jag ut och usch vad ljust det är nu på morgonen. Det är tokigt med vintertid egentligen man vill ju ha ljuset på eftermiddagen och inte på morgonen. På morgonen går man ändå upp och jobbar så det spelar ju ingen roll om det är mörkt eller inte.

07.10: Fixar mackor till Adde som ska åka och jobba.

08.10 dags för frukost för mig och Max. Tyvärr är killen inne i en “jag-äter-inget”-stadie så det är lite svårt att få i hobom mat. Jag fixade Grilled Cheese på tekakor, härligt frasiga och ostiga. Mums! Frukost till Mindhunter, ny serie på Netflix om seriemördare. Love!

09.10: Det var ca 20 minuter kvar av Mindhunter säsong 1, så tji fick jag. Jag fortsätter med Guilty med så lägger nätet av samtidigt som jag kör en back-up på min telefon. Hmmm… nu blir det till att felsöka nätverket. Yay!

10.53: Forsätter städningen här hemma och tar tag i diskmaskinen som behöver tömmas och även fyllas på med disk från frukosten. Sen är det tvättmaskinen som ska få lite kvalitetstid med mig ?

11.48: Efter en prommis i höstsolen blev det lite lyxgodis till Maxen. Tryfflade rådjurspinnar var tydligen det godaste M har smakat på länge ?

13.22: Vi tar och vilar lite Maxen och jag. Känner mig trött idag, så tar det lite lugnt i soffan. Lille killen får det alltid att se mysigt ut att vila…

14.10: Vi tar en fika för att piggas upp lite… Det går sådär.

15.40: Hmmm… ja, och här ligger skitkorven. Ligger och vilar medan matte fixar i huset.

16.32: Fixar lite med blommor och mys.

17.32: Promenad med Max i mörkret i väntan på att Adde kommer hem efter jobbet och med hämtmat från ett nytt thaiställe (för oss) Ming Express.

18.48: Chow time! Vi beställde en Kyckling med cashewnötter, en Friterade räkor, en Pad Thai med kyckling och räkor och sen ett stycke vårrullar. Massor med mat som kommer bli ett par matlådor också men kul med liten buffé.

19.06: Min fina nya vas som jag köpte på Hilke Design för ett par veckor sedan. Gillar den skarpt!

20.12: Efterrätt, omnomnom!

21.59: Tar vi och säger godnatt för idag. Dags för M stt få sin dagliga DentaStix och gå och lägga sig. Min fina lilla kille!

Du kanske också gillar…

16 kommentarer

 1. säger:

  Det där med att ändra klockan till vintertid respektive sommartid har jag aldrig förstått mig på. Men visst är det fantastiskt hur kroppen programmerar in sig på att vakna en viss tid varje dag. 🙂

  1. Karoleen säger:

   Jamen visst är det! Knasigt egentligen ?

 2. säger:

  God morgon, det där med att ändra till normaltid är ett jäkla otyg, bättre att ha samma tid året runt. De flesta jag pratar med tycker att det är jobbigt ändå envisas politikerna med det. hmmm. Det är många länder som är ändrat till att hålla sig till en tid, antingen till sin sommartid eller normaltiden.
  jaja nog om det 🙂 men det är min käpphäst

  1. Karoleen säger:

   Ja precis. De flesta länder använder sig inte av det längre, det behövs inte längre. Vi behöver inte få ljusare mornar för att mjölka korna och sånt. Det ställer bara till en massa ? Ha en trevlig dag!

 3. säger:

  Mjo det där med klockan kan ställa till det lite ibland.

  1. Karoleen säger:

   Ja verkligen, usch ja!

 4. säger:

  Kikar in på din dag

  1. Karoleen säger:

   Tack tack, välkommen! =)

 5. säger:

  Hoppas det löste sig med nätverket. Ah en helt egen säng är svårt att säga nej till 🙂

  https://pylonofthepit.wordpress.com/2017/10/29/efit-171029/

  1. Karoleen säger:

   Jajjamän, det löste sig, man en bra kvinna vet du, reder sig själv och löser det sig inte så får man ta hjälp av sin make som kan allt 😉

 6. säger:

  Kikar in på din dag. Jag önskar att det var “sommartid” alltid. Ljusare eftermiddagar och kvällar är ju mycket bättre än ljusa morgnar.

  1. Karoleen säger:

   Jamen visst vore det bra. Problemet är väl bara att det egentligen är “vintertid” som är “normaltiden =) Så man lurar sig själv att det skulle vara så bra men det blir ju tyvärr inte riktig så =)

 7. säger:

  Jag önskar att det var sommar och normaltid ?
  Har nu lärt mig att det ör Firefox som inte gillar din blogg. Med mobiken och Explorer kommer jag in!

  1. Karoleen säger:

   Ja, egentligen är väl normaltid vintertid så det kanske inte riktigt vore så bra =) Aha, konstigt, jag använder Firefox och det funkar fint för mig. Har du rensat cacharna kanske?

 8. Eirin säger:

  Morsomt at så mange våkna så tidlig i dag…. nydelig hund da gitt!!

  1. Karoleen säger:

   Ja, det är ju tidsomställningen som ställer till det =) Tack för din kommentar.

Kommentarer är stängda.