Allmänt, Festivities, X-mas

Den årliga julfesten hos familjen J

I helgen var det dags för den årliga Julfesten hos familjen J! En årlig tradition som har blivit lite av starten på julfirandet för min del. Alltid supertrevligt med god mat, gamla vänner och en allmänt härligt atmosfär. Ute skiner granen grann och välkomnar alla gäster =)

En mugg med glögg och lite peppisar innan maten.

JJ är ju otroligt pysslig och har sytt dessa underbart söta små servettringar. Alla är lite olika och de är så himla gulligt!

Nomnomnom!

Sen var det dags för Julbord med allt man skulle kunna önska sig bland annat vörtbröd och ost, olika sillsorter, rökt makril, rökt sik, varmrökt lax, potatisgratäng, Jansson Frestelse, Sous Vida-de kamben, prinskorv, köttbullar, olika skinkor, grilljerad skinka, leverpastej och ägghalvor.

Omnomnom!Så mycket gott!

Sen lagade AJ finkaffe i sin nya hel-manuella kaffemaskin och jag fick en finfin Cappoccino.

Som dracks till efterrätten, som bestod av ett bord av allt gott man kan tänka sig. Jag älskar efterrättsbord som innehåller Plockgodis, det är ju det godaste jag vet!

Vi rullade hemåt mitt i natten och var hemma någon gång efter 03.00. Efter en underbart rolig fest med så många roliga människor och god mat! Tack för en härlig kväll!

Du kanske också gillar…