Shopping

Vinterrea på Coolstuff

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CoolStuff.se

VinterNu när vi äntligen fått lite snö och det är vintrigt ute så får jag lite vintervibbar. Det är ju typiskt att de kommer efter julen men det är ju så våra vintrar ser ut nu för tiden. Jag blir alltid tok-shoppingsugen så här års och vill göra om och köpa nytt. Dels för att jag är lite trött på julen och dess mörka färger men också för att jag längtar till våren. Sen tänker jag alltid på att man kan passa på och köpa juldekorationer till nästa år, och det är ju lite roligt att shoppa på rean. Så jag tänkte ge er lite olika förslag från Coolstuff.se som jag skulle shoppa om jag släppte på plånboken väldigt mycket =)

JULDEKORATIONER

Vi börjar med juldekorationer tycker jag, sånt som kommer ligga nerpackade till nästa år, men kommer vara desto roligare att ta fram det till nästa jul. Plus i kanten är ju att det är mycket billigare nu än vad det har varit tidigare =)

Christmas

Julgranståg: Choo Choo! Hoppa på jultåget och följ med på en stämningsfull tur runt i granen! När vanligt pynt bara hänger tråkigt hojtar konduktören ”All aboard!” och sedan tuffar Julgranståget runt och sprider härlig julglädje!

Så rolig grej, klart att man vill ha ett eget jultåg på julgranen. Jag skulle kunna tänka mig att barn skulle älska denna.

Star Shower laser Magic: Julpynta med ljusets hastighet! Sätt en Star Shower Laser Magic Laserprojektor i trädgården och rikta lasern mot husväggen. Vackra mönster rör sig i rött och grönt över väggen – projektorn visar 6 olika mönster: tomtar, snögubbar, stora och små stjärnor för julstämning deluxe, fladdermöss och spöken för läskig Halloweenstämning! Kan placeras både inom- och utomhus. 

Jag är en inte riktigt en ljusfantast alla Amerikans-Disney-stuk så jag gillar inte riktigt en massa färgglada lampor men jag gillar ovan idé om att man projicerar ljuset på huset och kan göra olika ljusspela varje dag. Det är superkul!

AdventsflaskaRäkna ner genom att dricka upp! Adventsflaskan är adventskalendern du fyller med din favoritdryck och sedan tar en klunk ur varje dag fram till julafton! Flaskans sida är numrerad 1-24 så att du enkelt ser hur julafton närmar sig!

Den här skulle jag absolut kunna tänka mig att köpa. Dom här chokladkalendrarna är ju supertrista. Varför inte ta en god likör eller någon annan dryck man gillar. Kanske en drink-advenstlista… hmm… nästa år ska jag ha en Drinks-adventslista =)

Rudolf-muggVärldens mest välkända ren har fått sin egen mugg, som också den blir röd om mulen när den fylls med rätt sorts julstämning.

Älskar denna, jag vill ha den här muggen. Så himla söt, vill ha!

Snöande julgranDet kanske regnar utomhus, men inomhus fixar du härlig julstämning med vår Snöande Julgran! Den färgglatt pyntade granen blinkar och spelar julmelodier medan snön stämningsfullt faller över grenarna!

Så rolig grej, men jag undrar vad snön är gjord av, känns inte riktigt som att det kan vara så bra för hundar att äta och det skulle Max garanterat testa. Men en kul grej och inte så barrigt som en riktigt gran.

INREDNING

Åh, jag älskar ju inredning och vill ha massor av saker på Coolstuff.se och hittar väldigt mycket roliga detaljer som jag har hemma bl.a en ljuslåda, jelloshotglas, köttslitarverktyg (som inte finns kvar längre). Har hittat några på rean som gärna skulle kunna få flytta hem till oss.

Inredning

Gummibjörnslampa: Stopp! Tugga inte på lampan! Den ser ut som en stor godisbjörn men är i själva verket en läcker lampa – tryck nallen på magen så lyser den! Björnen har timer, drivs av batterier och är perfekt som nattlampa när du vill drömma söta drömmar!

Mysig nattlampa eller en söt lampa att frestas av. Denna skulle jag kunna tänka mig ha i hallen eller kanske i arbetsrummet. Så himla söt!

Watch dog nyckelhållare: Låt människans bästa vän vakta nycklarna åt dig! Trogna vakthunden Watch Dog sover i hundkojan tills du hänger din nyckelknippa med Watch Dogs egen nyckel under kojan – då tittar hunden ut och håller reda på dina nycklar!

Har aldrig någon bra plats att ha nycklarna, de ligger alltid i väskan eller så ligger de någonstans där jag sen inte hittar dem. Med en vovve som vaktar dem så kan man ha dem hängande framme utan några problem =) Så söt, vill ha flera stycken!

Retro bokstavstavla: Få en härlig retrokänsla hemma med den här klassiska bokstavstavlan! Använd bokstäverna och siffrorna som inkluderas för att sätta upp citat, menyer och meddelande hemma. Tavlan är snygg och blir lätt ett samtalsämne var den än hänger! 286 bokstäver, siffror och tecken ingår!

Bokstäver och text, det finns inte mycket som är vackrare. Gillar verkligen dessa gamla skyltar. Som meny-lista för en middagsbjudning, regler för festen, roliga citat eller bara kärleksmeddelande. Så mycket kul som skulle kunna skrivas.

Skull Candle: Garanterat ett dödscoolt levande ljus! Med snygga och geometriskt formade dekorationsljuset Skull Candle fixar du en kusligt mysig stämning som inte dör ut!

Denna är nog min favorit. Älskar ju döskallar, men jag är lite brydd över vad som händer när man tänder ljuset. Det kommer ju att förstöras nästa direkt och ha ett ljus som man inte kommer tända känns inte helt hundra. Kanske bättre med en porslinsdöskalle men jag gillar den geometriska känslan på denna. Så om det finns någon som har sett en liknande i porslin, hojta gärna till =)

KÖKSPRYLAR

Och sist men inte minst på vinterrean tänkte jag tipsa om köksprylar, eftersom jag ÄLSKAR att laga mat och tycker det är roligt med en massa köksprylar.

Kitchen

Vattenkokare i porslin: Hetta upp vattnet med stil! Den här snygga vattenkokaren är handgjord i kinesiskt porslin och för tankarna till teets ursprungsland och till en tid då allting inte var så rostfritt och stelt!

Så snyggt och fräscht med en vattenkokare i porslin, och sen blått och vitt är ju så himla läckert! Om jag inte hade en kaffemaskin att ta varmvatten ur så skulle jag nog slå till på denna. Älsk!

KitchPro Epicuré Sous-vide maskin: Sous vide är inte längre något som kräver restaurangkök och kockutbildning – nu kan du hemma laga mat som proffsen och få samma perfekta resultat varje gång!

Alltså, jag har inte just denna sous-vide-maskin men jag älskar den! Köttet tillagas så himla varsamt och långsamt så det aldrig blir varesig torrt eller trist. Jag ser verkligen fram emot att laga massor av mat i denna och göra riktigt trista köttbitar till mästerverk. Rekommenderas varmt!

Majskokare för mikron: Med majskokaren från Lékué kan du enkelt koka majs i micron – inte ens vatten behövs! Lägg två majskolvar i formen, på med locket och in i micron. Efter 5-7 minuter är de klara! Majshållare medföljer, så du får ett bra grepp när du hugger in. Majskokaren är perfekt när tex-mex står på menyn!

Jag älskar grillad majs och även kokade majskolvar men gör det väldigt sällan hemma. Grilla gör vi ofta men ibland känns det inte riktigt som att majskolvarna är helt klara då. Jag skulle kunna tänka mig att köra dem då i mikron och därefter grilla dem snabbt för att få lite grillyta. Gott!

Objektivmuggen: Muggen som ser ut och känns som ett objektiv. Dessutom med linsskydd, perfekt för att hålla värmen i muggen eller kanske som kakfat.

Älskar dessa muggar, vi har flera stycken hemma, självklart i Canon-modell, what else liksom =) Som fotografer känns dessa givna! Adde har en stor mugg i L-serien (vit och med den röda randen) och sen har vi två stycken i lite mindre varianter. Snyggt att bara ha framme i hyllan också =)

In och kika vet ja, finns massor med kul att handla hos Coolstuff.se.

Du kanske också gillar…