Food

I biskopens armar

Eller är det I biskopens beskydd som i att arms betyder vapen… Ja det är en fråga såhär mitt i natten…

Dags för en AW igen med Adde och Hansson. Åter igen på Thr Bishops Arms, lite av vårt stammisställe nu. Bra mat, lagom priser, mängder med ölsorter och bra atmosfär. I like.

Killarna drack öl, jag körde och drack Cola. Vi delade på en Plocktallrik till förrätt och den var som vanligt helt ny från förra gången. Det är lite kul att även den ändras trots att deras standard meny.

Hansson och jag tog burgare och Adde satsade på Fish & Chips. En vinnandekombo helt enkelt.

Som vanligt blev det massor med jobbsnack och det sköna är att jag får mycket råd och hjälp från killarna. De får utstå mina historier och ger mig gärna råd. Att ha dem som bollplank är ovärderligt. <3

Som vanligt supermätta och belåtna rullade vi hemåt mot hunden genom ett dimmigt Östergötland. Och Max som varit hemma själv i nästan fem timmar, hade inte gjort något bus alls, han börjar bli så van nu, vår stora kille. <3

Du kanske också gillar…