Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v3

Denna vecka har gått så himla fort, med mycket jobb och trevligheter. Men framförallt har det kommit lite vinter och kommit en del snö. Men jag ser att det är väldigt få bilder från själva veckan men mest på helgen. Ibland blir det ju så =)

Det blev en blixtvisit till mina föräldrar i helgen, snabbt som fasen, min mamma ska åka iväg till Egypten en sväng och då passade det bra att vinka av henne. Det var så otroligt härligt väder med solsken och supermassor med snö. Snöflingor stora som dasslock =)

Jag passade på att klippa till min lugg som blivit alldeles för lång… Det är lite ovant att ha lugg och fixa med den varje dag men jag gillar det, och framför allt gillar jag att ha en frisyr.

Mamma har ju alltid så härliga blommor att fota, älskart!

Och fika, mammas mumsiga kanelbullar, kan inte få nog. Vilket inte är superbra, jag fick sååå ont i magen på natten att jag inte kunde sova. Kolhydrater och jag passar verkligen inte bra ihop. Jag klarar inte av det längre. Så himla trist!

Winter Wonderland =)

Mitt älskade körsbärsträd <3

När jag lämnade föräldrarna, efter en trip till Arlanda på morgonen och frukost med pappa, så var det riktigt kyligt.

Och kyligare blev det… Oj oj oj… Men så himla härligt att det kan bli så här kallt fortfarande!

Tårta vid avtackning av min kollega Jaxen, han kommer att saknas. Jag utbildade honom en gång i tiden och vi har ju jobbat väldigt tätt när vi jobbade som Realtidsstyrare. Nomnomnom!

Alltså… varför ser aldrig mina orkidéer ut så här?

Du kanske också gillar…