Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v4

Lång vecka med mestadels jobb och inget speciellt på fritiden. Så det är åter igen en vecka med ganska få bilder.

Men vi firade en kollega på jobbet, med denna fantastiska bukett tulpaner…

Och inte mindre än tre olika tårtor. Mums! Det kändes som att vi åt tårta flera gånger om dagen hela veckan, med det var nog inte riktigt så illa… tror jag =(

I lördags fick vi besök av pappa och med sig hade han en biosoffa eller vad man ska kalla det, en tvåsitssoffa i reclinermodell som man ofta har i bio/tv-rum. Just nu står den i vardagsrummet eftersom vår vardagsrumssoffa gick sönder i förra veckan, och vi är lite i valet och kvalet om hur vi ska göra med soffa… om vi ska köpa en ny bäddsoffa eller om vi ska köpa soffan vi egentligen vill ha i vardagsrummet när det är färdigrenoverat. Men det får vi fundera lite mer på.

Pappa var bara nere på blixtvisit (känns som ett tema i min familj) så han åkte innan lunch och då drog Adde och jag iväg och skulle storhandla och en tur till Mjölby också. Vi passade även på att äta lunch på Max, nomnomnom!

 

Du kanske också gillar…