Veckans villhöver

Veckans villhöver – vecka 11

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken


Vanligtvis är ju tändstickor inte speciellt sexigt, det är ett nödvändigt ont och ALLTID bättre en fula tändare. Jag tycker ju Kristina Starks tändsticksfodral är väldigt fin och jag har ju den hemma, men förutom den finns väldigt få sätt att förvara tändstickor snyggt. Men nu har det kommit en väldigt hypad nyhet från Eldstickan.

Eldstickan

Detaljer: ca 60 stycken tändstickor i glasflaska – Plån på baksidan av flaskan – Höjd: 10 cm – Bredd: 4 cm

Tycker det är är väldigt stilrena och fina flaskor. Ganska lätt att göra liknande själv men eftersom dessa är relativt billiga är det helt klart värt att köpa dem. Och jag vet inte hur lätt det är att hitta tändstickor med olika färger på huvudet. Det är ju riktigt läckert!


Du kanske också gillar…