Design

Att leta efter en bänk till sovrummet

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

Jag letar och letar efter en bänk att ha vid fotändan av sängen i vårt nya sovrum. Något som både skulle fungera som en sittplats att ta på sig strumpor samt även en lite lägre bänk som Max kan använda när han ska upp i nya sängen då den är lite högre än vår nuvarande, för att spara hans leder. Men det är så himla svårt att hitta något som jag älskar dock tänker jag mig att det ska se lite ut som nedan bild jag hittade på Pinterest.

Foto: Pinterest

Tidigare när jag har letat eller bara “inspirationsshoppat” så har jag alltid tyckt att Åhlens har mycket fint, så för mig var det ett givet val att först kolla på Åhlens om jag kunde hitta något jag gillade. Och självklart gjorde jag det =)

Nedan bänk, Anni, finns i två utföranden i beige och ljusgrått. Och är ganska lik ovan men utan nitar och hjul men det är ju ganska lätt åtgärdat om man känner att man vill ha det. Bänken är stoppad och har lite “roligare” ben, samt 90 cm bred, 42 cm hög samt 35 cm djup. Tror den skulle passa finfint, men jag skulle nog välja den ljusgrå eftersom det matchat bättre med sovrummets färger. Den beiga verkar vara i någon lin-igt material med knappar och den grå är i sammet.

 

 


Och så den sista bänken hittade är Eli som är en helt annan typ av bänk. Lite mer modern och strikt men ändå vacker. Det är en sittbänk med färgdoppade ben och textilklädsel, i mörkgrått som är lite bredare än ovan, 100 cm bred. Och 43 cm hög och 45 cm djup.

Svårt val, eller vad säger ni? =)

Du kanske också gillar…