Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v20

I måndags hade jag tagit ledig och sen var det ju 1:a maj. Härligt med en kortvecka och skönt att bara vara hemma och göra ingenting. Tyvärr var ju vädret rätt trist men det fick vara.

Vi gjorde älgfärsburgare med pommes till middag. Så himla gott!

När solen kom fram var det ju väldigt härligt vackert. Så härligt grönt!

En dag förra veckan så tog vi och åkte till Golfklubben och åt på P2. Jag tog varmrökt lax med sallad och romsås. Tyvärr var det ganska gele-ig laxen, men god romsås vägde upp.

Nu när vi inte har en riktigt soffa är det svårt för Max att ligga och gosa. En hud får inte riktigt plats i en biosoffa. Men ibland kryper han ihop och är så himla söt när han ligger och myser.

Ja, matlådor var det ont om förra veckans, tyvärr. Jag känner mig dum när jag inte tar med mig matlåda, det känns så onödigt. Missförså mig rätt, jag tycker det är supertrevligt att äta lunch ute med kollegorna/vänner och gör det gärna och ofta men att behöva köpa lunch pga lathet det tycker jag är dumt. 85-110 kr för en sallad känns som onödiga pengar, när det kostar en bråkdel att laga en supergod lunch.

Vi tog och dumpade en del skräp på tippen, bland annat vår gamla säng. Hej då sängen!

En Pulled Boar blev det i helgen, kryddig och smakrik. Vi åt det tillsammans med Hansson efter ett par mysiga timmar i solen. Sommaren kom verkligen denna vecka!

Soltimmar och ledigheter. Mycket god mat och bara mys! Nu är det vår på riktigt och nästa vecka ska det bli sommar enligt prognosen. I love!

Du kanske också gillar…