Weekend

Arla morgonstund

For English, scoll down!

Max och jag ligger i sängen fortfarande, eller igen egentligen. Vi vaknade vid 06.00 och Adde tog Max på en morgonprommis. Sen gjorde han sig i ordning och åkte iväg med grannen till en Jaktstig. M och jag kröp ner i sängen igen och ligger med sovrumsdörren öppen, fåglarna kvittrar i skogen och solen börjar värma upp gården.

Men jag tror vi ligger kvar ett tag och myser… tar en sovmorgon eller sängmorgon för mer sömn blir det nog inte för min del. Men M han snarkar för fullt ? Det ser ut att bli ytterligare en fin dag.

——

M and I are still in bed, we’ve sent off Adde to a hunting competition and I think we’ll just have a lay-in… The birds are chirping in the forest behind our house, the sun is slowly warming up the grounds with it’s rays and it looks like it’s going to be a lovely day.

Du kanske också gillar…