The Crazy Three

BA AW

Ikväll hamnade vi på The Bishops Arms för en AW. Det vanliga gänget, Adde, Hansson och jag. De tre musketörerna, Sanzaru (de tre aporna), Powerpuff flickorna eller de tre små grisarna… take your pick 😉

När vi är på BA så är det ju alltid pojkarna som dricker eftersom de har mängder med olika ölsorter, någonstans mellan 100 – 300 flasköl samt 22 – 35 olika fatöl från alla världens hörn. Och jag tvingade faktiskt dem att ta nya sorter som en inte testat förut. Annars blir det alltid samma, Samuel Adams för Adde och London Pride för Hansson.

Vi körde på det vi alltid tar – en charkbricka till förrätt. Och varje gång vi har varit där så har det varit en “ny” charkbricka… riktigt kul! Denna gången blev det en Gourmetplanka med sommarvibbar, marinerad mozzarella, oliver, spickekorv från Wadstens chark i Loftahammar, lufttorkad skinka från Alviksgården i Luleå, tapenade och vit caprinost från Löts Gårdsmejeri samt bröd. Mumsigt och lite kul med ost från Löts, det är ju nästgårds till oss =)

De hade även kycklingvingar som Adde älskar och denna gången var det en asiatisk touch med Yuzudipp. Första gången vi testar BAs vingar men de var helt klart godkända!

Att bara träffas och spy ur sig allt som man går och grubblar på över lite mat där tamejfan bland det bästa jag vet. Jag älskar AWar!

Min vana trogen tog jag Bishops Steakhouse-burger – klassiker – 180G medium-grillat kött serverat med coleslaw, inlagd rödlök, bifftomat, bacon, cheddarost, lökringar och BBQ-sås. Serveras med pommes och majo. Jag tar alltid bort brödet och äter bara det godaste =) Och oftast heller inga pommes, och det stämde även ikväll. Jättegott!

Grabbarna tog varsin Fish & Chips och det var som alltid, super bra de också. Jag är lite kluven då jag älskar fisken men pommes är ju inte alltid min favorit. Så det blir inte så mycket att äta om man bara skulle ta fisken. Men men… det är en helt annan fundering.

Nomnomnom……

Kvällen led mot sitt slut och vi var i stor sett ensamma i lokalen, efter ett par timmar med många skratt, mycket prat och god mat och dryck gick vi mot bilen i ett solvarmt Linköping.

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] tyckte jag tyvärr att det kändes tråkigare än vanligt. Enligt menyn var den samma som vi åt förra gången men det var inte riktigt det som kom på brickan, tror jag, annan chark och annan […]

Kommentarer är stängda.