KFC

Att träffas i Uppsala

I förmiddags satt vi ute hos mamma och pappa och njöt av solen tillsammans med föräldrarna och Bibbi och Uffe. Solen sken och vi diskuterade det kommande valet och samhällsproblemen. En lagom aktivitet för en lördagsförmiddag efter en härlig födelsedagsmiddag igår kväll och innan det var dags för dagen äventyr.

Idag skulle vi åka till Uppsala och hälsa på K2 & K3 tillsammans med Grevinnan och Sir samt Berget och A2, en träff med mina finaste barndomsvänner med familj.

Adde och jag började rulla norrut och vädret verkade dra ihop sig till regn, inte riktigt vad vi hade beställt men det är ju föga lite man kan göra åt regnet.

Men när vi kommit norr om Sthlm sprack molntäcket upp och det så ut att bli riktigt fint väder.

Vi välkomnades med kramar och jordgubbstårta! Det var ju en hel del att fira idag, K2s födelsedag, nyaste tillskottet till gänget, att vi fick ihop en träff med alla 8 vuxna och sju barn samt att det var 10 år sen idag Adde och jag gifte oss ❤️

I trädgården under äppelträden satt vi och njöt av solen, värmen och god tårta medan barnen lekte runtomkring oss.

Lekstugan var en stor hit bland de yngre barnen medan de äldre barnen var lite tuffare och låg inne på rummet och var lite mer pre-teens.

Efter tårtan gick tjejerna in och pratade i köket samtidigt som vi drack Prosecco och lagade maten. En bra syssla tyckte jag ? Sen är det alltid trevligt att prata med sina tjejer och bara vara vi, tjejerna som har känt varandra sen vi var tre äpplen höga och varit med om mot- och framgång.

Sen var det dags att fira Nachonaldagen, fniss. Tacos med massor av godsaker och diskussioner om “Katt i hatt”, Indien 2010, vem som skulle kunna vara en svensk motsvarighet till Trump och många andra ämnen som fick skratten att runga ut i grannskapet.

Trädgården var så vacker, med många vackra blommor att fotografera i solskenet.

Allt eftersom solen flyttade sig flyttade vi bordet så att vi kunde njuta i solskenet. Ost och vin, ja, vad mer behöver man säga?

En underbart härlig eftermiddag och kväll med några av de finaste och bästa jag vet. Några som jag är så glad att jag lyckades hålla kontakten med trots alla flyttar och att livet skilde oss åt.

Tack för en underbar dag! ❤️

Du kanske också gillar…