Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – V27

Alltså, tiden bara springer iväg. Det är redan vecka 27 men samtidigt är jag så lycklig över att vi redan har haft 2 månader av strålande sol och sommarväder och hoppas att det vankas minst två månader till av fantastiskt väder. 2018 känns som en 94-sommar, men både VM i fotboll och fantastiskt väder! ??

Ny vecka på jobbet och kolla fruktkorgen, wow! Perfekta bananer och läskande nektariner (tar ibland trots att jag inte borde pga allergier).

Fotbolls VM, Sverige har tagit sig till åttondelsfinal och spelar mot Schweiz. Och dom vann, så jäkla roligt. Senare i veckan vankades det kvartsfinal mot England.

Tufft på jobbet denna vecka, skrivbordsluncher förutom en dag och en hel del övertid för att få dagarna att gå ihop. Sjukdomar, akut utbildning och extra brandsläckning har gjort så att mina arbetssysslor inte riktigt har hunnits med. Så då fick det bli en del kvällsjobb och ÖT. Så en kaffe på macken och en macka fick det bli en morgon när jag inte lyckades koma upp till bussen och tog bilen istället. Träffade även Svikaren på macken och vi bestämde att det behövdes en lunch snart…

En akututbildning av kund och vi åt lunch ute på Husman. Fetaost- och örtbakad kycklingfilé med gräddsås och tzatziki var supergott. Måste replikeras hemma. Försöker ju undvika kollisar så det blev sallad till och det var precis min favotyp av mat med massor med sås! Dock hade dom en tomatfocaccia som jag var tvungen att testa, oh my! Måste hitta receptet, undrar om restaurangen lämnar ut det?

Vi lyckades ju även få ihop en AW på Pinchos i veckan, (som ni redan sett) mycket gott och många skratt som vanligt!

Middag – nomnomnom – Cheeseburgare!

Jag hittade ett växthus på Facebook och åkte tillsammans med Adde och Hansson till Valla kolonilottsoråde och hämtade det. Yay, ett alldeles eget växthus, 12 kvm.

Efter växthushämtningen åt vi bullar, nomnom, och kolade på VM, Sverige -England! Tyvärr gick det ju inte vägen denna gången och Sverige blev utslagna.

Till middag blev det tacos, dock utan tequila och corona. Bara god mat, det är ju så gott med tacos.

Och på söndagen var det dags för en IronMan igen, eller en halv i alla fall! Kul att vara med som support!

Du kanske också gillar…