After work

Cok Najs

Efter jobbet idag när solen sken och värmen hade kommit till linköping efter en dag med gråa och regntunga moln, tog jag bussen ner på stan för att träffa några finingar för en AW. Super härligt väder, varmt men det fläktade bra.

Vi hamnade på Cok Najs, som har blivit lite av vårt stammisställe nu. God mat, bra drinkar och en bra uteservering. Vi blev 6 st, en redig blandning av gamla och nuvarande kollegor.

Självklart blev det en drink för mig innan maten, en “Cok Najs” med Raki, Sourz Razz och citronjuice. Nomnomnom!

Chokladdoppade jordgubbar fick vi till våra drinkar ?

När alla hade kommit så beställde vi mat och jag tog som vanligt en Jasmin med döner, tabbouli, vitlökskräm och inlagd rödlök. Mums!

Efter maten blev det ytterligare en drink – en “Take it Easy” med gin, fläder, kardemumma (!) och Prosecco. Kunde ha blivit en hit eller miss, men den var riktigt god! Otroligt annorlunda men riktigt god.

Sen slog veckans trötthet till och jag kunde knappt hålla ögonen öppna trots roliga konversationer och många skratt! Jag tackade för mig och gick till korsningen och blev upphämtad av Adde.

Du kanske också gillar…