EFIT

EFIT 2018.09.05

Oj, redan september och EFIT idag. Mycket som händer idag framför allt ett stort möte på jobbet om framtiden, spännande! Häng med vetja… ?

04.22: Goooooooomorrrrrrooooon! Suck, idag står klockan på 05.30 och inte det sedvanliga 04.30 och jag kan inte sova… Svårt att somna inatt och så vaknar jag för tidigt. Suck, jaja, det får nli mycket kaffe idag helt enkelt. Jag roar mig med att spela Township istället för att sova.

05.34: Klockan ringer, Adde snooze:ar och jag kollar nattens sömnmönster. Hmmm… enligt appen har jag legat i sängen i strax under sex timmar men har inte sovit så mycket av dom timmarna. Inte konstigt att jag känner mig trött och inte utvilad.

06.05 Lagar frukost, 2 kokta ägg till mig och 2 stekta till Adde.

07.01 Påväg till Resecentrum för att släppa av Adde vid tåget mot Sthlm.

08.30 På jobbet sen ett tag och äter yoghurt och bär, mums!

09.45 Försöker lösa problem, blir många mejl och lösningar som släcker bränder men inte löser problemen långsiktigt. Suck!

10.58: Möte. Framtiden, framåt, utveckling.

11.52 Tillbaka på arbetsplatsen, några mejl och tar en skrivbordslunch. Köpte en sallad imorse som jag hoppas är riktigt god ??

12.32 And we’re back to Prognos-arbetet.

13.46 Många samtal blir det på en dag…

14.39 Jobba, jobba, jobba…

15.30 Dags för hemgång, trött och lite hängig.

16.12 Promenad med Maxen, skönt med lite luft men blir inget långt varv utan standardprommisen. Lite för trött.

17.45 Dags att hämta Adde från tåget.

18.58 Passade på och handlade och sen var hungern så påtaglig att det fick bli ett stopp på BK. Inte enligt plan eller bra mat tänket med det får vara för denna gången. Förhoppningsvis får jag inte ont i magen sen.

19.48 Hemma och packar upp alla varorna, mycket blev det då vi har haft det rätt tomt i kylen för att försöka använda upp det vi har i kyl och frys. Men nu så finns det massor med gott att smaska på.

20.06 Maxen får middag. Lillbusen var hungrig idag. Han är ju en bestämd liten hund som inte äter i köket utan i vardagsrummet… ja, han kan nog kallas lite bortskämd ?

21.47 Maxen säger godnatt, ja det är väl dags strax, klockan ringer tidigt imorgon 04.30. Back to the usual routine. Max ligger och väntar på sin DS och är ivrigast i världen för att han vet att han ska få det godaste han vet som han har fått varje natt sen han flyttade hit för start 4 år sedan och sen är det dags att sova. Rutiner is the shit!

Godnatt gott folk!

Du kanske också gillar…

12 kommentarer

 1. säger:

  Kikar in på din dag

  1. Karoleen säger:

   Välkommen!

 2. Kikar in på din dag.

  1. Karoleen säger:

   Välkommen ???

 3. säger:

  Så vacker bilden med dimman är! Hoppas att du har lättare för att sova kommande natt.

  1. Karoleen säger:

   Tack snälla… ja, den blev bra ?

 4. säger:

  Inne och kikar på din dag! Vilket tempo! Blir trött.
  Ha en skön kväll!

  1. Karoleen säger:

   Haha, jasså? Jag tyckte nog att det var en ganska lugn dag ? Detsamma!

 5. paulamerio säger:

  Nämen va kul med spelet, påminner om Farmville , fast i stadsmiljö, Farmville som var mitt gissel under ett par år men det var ju längesen nu. Men kul var det. Tack för titten o hälsa Max…

  1. Karoleen säger:

   Jo då, det är nog precis likadant ? Man fastnar lätt, men jag behöver avkopplingen ibland ? Tack tack, det ska jag göra ???

 6. Takk for titten på din dag…

  1. Karoleen säger:

   Tack själv och för att du lämnade ett spår ❤️

Kommentarer är stängda.