Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v38

En vecka hem riktigt härligt höstväder med solsken, lite kyligare väder och även en höststorm, stormen Knud.

Började veckan med en skogsprommis med Max efter jobbet. Härligt att igen ta turer i skogen men tyvärr hittar vi ingen svamp. Trist för oss men i Sthlm hittat mamma och pappa massor.

Denna veckan började jag verkligen känna av att det börjar bli mörkare. Tidiga bussen och det är riktigt mörkt nu, för några veckor sedan sken solen och det var dagsljus vid 06-snåret. Inte nu längre…

Och det är mörkt efter man kommer fram till jobbet också, det blir inte ljust till sent… usch, nu blir det bara mörkare…

Men när jag kommer hem på eftermiddagarna så var det fortfarande solsken och värme. Ingen jacka behövs här inte.

Max har varit gosig och mysig, vill helst ligga på husses fotstöd och mysa.

Det var dags att göra sig av med min älsklingsmugg också. Den jag en gång gjorde i Dubai, 2005 tror jag det var. Jag tappade den för ett par månader sedan och örat gick av och nu har det bildats sprickor i glasyren. Dags att tacka för 13 år med trogen tjänst.

http://www.karoleen.se/wp-content/uploads/2018/09/img_1746.mov

Max fortsätter med att sova tryggt och lugnt nedanför min rumpa så att jag inte kan röra mig alls. Men samtidigt är han ju så gullig.

Lösgodiset vi köpte till Max på Ullared har blivit väldigt intressant i veckan. Dessa “hamburgare” är favoriten just nu.

Vi åkte in och köpte mer virke för att fortsätta med staketet och träffade Hansson och passade på att äta på Ming Express. En väldigt god Pad Thai dock tycker jag att det är extremt snålt med 2 räkor i hela rätten.

Adde och Hansson tog en Kycklingfilé med rödcurry. Mycket smaskig!

Vi lossade 1,2 ton virke från släpkärran in i garaget. Tog strax under en timme och kändes väldigt bra att få gjort inför vintern.

Nya virket vi köpte idag, mestadels stolpar…

Och så slutar vi veckan med den svalaste temperaturen vi haft på länge 4,9 C. Jorå, nu är hösten här på riktigt!

Du kanske också gillar…