Earth porn

Artipelag

Som sagt besökte vi Artipelag i söndags. Artipelag som är en ordlek, en sammansättning av de engelska orden Art, Activities och Archipelago. Helt enkelt en grov förklaring av vad som finns att upptäcka, konstutställningar, inspirerade aktiviteter och en vacker miljö i Skärgården.

10000 kvm som delas upp i ett konstmuseum, butik med egen designade produkter, Artbox en evenemangslokal och 2 restauranger med uteservering. Och en storslagen arkitektur som blir ett med den storslagna naturen. Och utomhus finns strandpromenader och skogsstigar att utforska.

Det som gjorde mig häpen och mest intresserad var utemiljön. Väl värt ett besök för bara den. Ska vi ta en titt?

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] 1. Vad för slags museum föredrar du att besöka? Jag gillar alla typer av museum, älskar att lära mig saker och historia är sjukt intressant. Men favoriterna är helt klart Museum med egyptisk historia, typ faraoner, pyramider osv. Jag vet inte hur många gånger jag varit på Egyptian Museum i Kairo och tittat på Tutankhamun och förundras över allt. Resan till Konungarnas Dahl var väl tekniskt sätt inte ett museibesök men det är något alldeles speciellt att träda in i en gravkammare och se utsmyckningarna på väggarna som hållit i femtusen år! Fascinerande! Sen uppskattar jag också besök på t.ex. Fotografiska eller Artipelag. […]

Kommentarer är stängda.