Food

Testagram Fredagsboxen

Fredagsboxen är en temabox från Testagram med allt du kan tänkas behöva inför en mysig fredagkväll i soffan!

Jag har tidigare prenumererat på Testagram men tagit ett uppehåll då produkterna inte riktigt passade oss längre. Men jag ville ge det en ny chans med deras nya temaboxar. Denna boxen kommer varannan månad och kostar 199kr per box, med olika teman varje box. Denna box produkter kostar enligt TGs hemsida 510 kr.

Jag tycker temaboxen lyckades skapa fredagsmys för både vuxna och barn. Men produkterna är lite klyschiga, tacos och cola samt chips och öl. Det finns ju annat man K-A-N äta på en fredag ? och jag förväntar mig lite mer från en box då jag vill ha inspiration att ändra mina egna vanor. Inte få samma produkter som jag själv köper, men det kan ju vara att jag förväntar mig något mer än som börs.

5 av produkterna har jag inte själv köpt tidigare eller testa själv. Och jag gillar verkligen att man fick ett spel till, det uppskattade jag verkligen! Det gav mig mervärde!

Innehåll av boxen

Bjäre Chips

Sveriges godaste chip, nu enligt 8 stora tester.

Kommentar: Har testat dessa tidigare, goda och frasiga.

Bjäre Dip

Bjäre Dip, Sveriges första färgkodade dipmix. Du tar samma färg på chips och dip.

Kommentar: Har inte testat deras dipper förut men gillar verkligen tanken med att ha färgkodade chips och dip.

Chokskalle Hallon/Lakrits

Belgisk mjölkchoklad med hallon/lakrits toffeefyllning

Kommentar: Har testat dessa tidigare och dessa är goda.

Favorit Chunky Salsa Medium

Chunky salsa medium, mildare salsasås som har lite sting men gott om smak!

Kommentar: Har testat dessa tidigare och Favorit är ett bra märke tycker vi. Bra grejer, god salsa.

Coca Cola Classic

Originalet sedan 1886, passar för alla tillfällen och smaker!

Kommentar: Har testat dessa tidigare givetvis, det är ju drycken dom dricks mest i hela världen. Men ingen favorit, jag har alltid varit en Cola light tjej, men nu dricker vi väldigt lite läsk.

Mörsjö Deli Tunnbrödchips Nachos

Oemotståndligt goda, handgjorda tunnbrödchips. För tacobuffén, ostbrickan eller som drinktilltugg.

Kommentar: Har inte testat dessa tidigare men riktigt goda, dock är de väldigt spröda så de går lätt sönder. Men goda och ett bra komplement till ostbrickan eller till dip.

Fentimans Ginger Beer

Gjord på fermenterad ingefära och kryddad med spansk peppar, citron, veronika, enbär och ”torrhumlad” med ännu mer ingefära. En lagom torr ginger beer med skönt ingefärsbett. Passar utmärkt till många olika typer av mat eller i drinkar och som alkoholfri aperitif.

Kommentar: Har inte testat dessa tidigare men är ju väldigt förtjust i Ginger Beer över lag. Nomnom! Intressant kryddning.

Fentimans Ginger Ale

Distinkt men mild i smaken som domineras av ingefära. Smakprofilen kompletteras av apelsin och infusioner av galangal och kanel. Klart stor i smaken och utgör en grym kompanjon till vilken bourbon eller rom som helst!

Kommentar: Har inte testat dessa tidigare men gillar Ginger Ale som drink, gärna i en Fidel Castro. Smaskens!

Quick Milk Magic Sipper

Quick Milk Magiska Sugrör. Förvandlar mjölken till smaskig choklad- eller jordgubbsdryck.

Kommentar: Har testat dessa tidigare men det känns inte som något jag kommer testa igen. Inte min grej, sött och sliskigt men det är ju mer en barnprodukt kan tänkas.

Spicemaster Taco Original

Spicemaster kryddmix Taco Original för Tacos. 4 portioner. Alla Spicemaster kryddmixer är fria från tillsatser, sockerarter och raffinerat salt, 100% NATURLIGA RÅVAROR

Kommentar: Har inte testat dessa tidigare men har hört mycket gott om Spicemaster utan socker och är naturliga. Gör ju egen tacokrydda så vi får se när den kommer användas men värt att testa.

Piggelin Drops

För ett par år sedan inledde Candy People ett samarbete med GB Glace, något som skulle resultera i några av våra största succéer hittills. Efter 88:an bites & Nogger bites presenterar vi nu Piggelin drops. En svensktillverkad karamell med en läskande fruktig tutti-fruttismak. Karamellen är fylld med ett sött och syrligt piggelin-pulver.

Kommentar: Har inte testat dessa tidigare men detta är en kul tanke. Jag är inte överförtjust i piggelin men gillar man Piggelin tror jag dessa är riktigt goda.

Nils Oscar Alkoholfri Pale Ale

Kryddad med humlesorterna Herkules, Mosaic, Citra och Amarillo vilken ger en markerad men balanserad beska. Ölet är ljust bärnstensfärgat och passar utmärkt att servera till mat, till snacks eller till fredagsmyset med vännerna eller familjen. Ett smakrikt och gott alternativ för den som vill välja alkoholfritt.

Kommentar: Har testat denna tidigare och ja, det är som vilket alkoholfri öl som helst.

Favorit Soft Tortillas

Soft tortilla 8-pack, gott till texmex rätter. Fyll och servera med både varma och kalla fyllningar.

Kommentar: Har testat dessa tidigare och Favorit är ett bra märke tycker vi. Bra grejer, goda tortilla.

Pao de Queijo från CassavaShop

100% glutenfria Pao de Queijo – brasilianska ostbollar. Mixen blandas med olja, ägg, ost och vatten och placeras i ugn. Perfekt att tugga på under fredagsmyset för både stora som små.

Kommentar: Har inte testat dessa tidigare men dessa låter superkul. Jag gillar ju de lite mer autentiska maträtter som finns omkring i världen. Har nog inte testat så mycket Brasilianska maträtter tidigare, så dessa ska bli kul att laga som drinktilltugg eller till tacosen.

TV-seriespelet

Tv-seriespelet utmanar dina kunskaper om årtiondets senaste serier. Med 500 frågor i fem kategorier visar du vännerna var tv-skåpet ska stå!

Kommentar: Har inte spelat denna tidigare men det låter superkul. Adde och jag leker ju ofta vårt eget TV-spels spel när vi åker bil. Ett gemensamt intresse och vi kommer spela detta ofta!

Betyg: 3,5 av 5! Kul produkter men lite klyschigt, och för få “nya” produkter.

Du kanske också gillar…