Design, Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v46

I veckan åkte WFM-avdelningen, dvs min avdelning till Borås-kontoret för diverse möten. Boråskontoret ligger precis intill väg 40 och man går över den för att komma till lunchrestaurangen Astern. En bra dag på jobbet och alltid kul att träffa andra på de andra kontoren som man har kontakt med dagligen =)

På möte i Borås…

Vår lilla by har fått “äran” att vara med i Vinterljus, en ljussättning av Linköping som började 2005, målet med ljussättningarna har varit att skapa ett vackrare, säkrare och tryggare Linköping. Med åren har Linköping blivit vackrare, säkrare och tryggare genom flertalet ljussättningar som installerats permanent. Vad det föreställer är det ingen som vet men de går under benämningen “bönorna”.

Har sorterat och fixat med alla ljuslyktor och ljusen jag har haft i skänken, numera får de bo i Förrådet tillsammans med alla andra bra att ha sakerna. Mycket ljuslyktor har jag…

Lördagsmiddag på Campinos, en Larsson så klart! Vi, ja, eller Adde och Hansson bytte däck på alla bilarna på lördagen och sen åkte vi till Sörping och åt på Campinos för att åka till Norpan och Consid för att spela lite VR Arisona Sunshine.

Consid, detta underbara kontor. Ni kommer tröttna på alla bilder, men jag tycker det är så läckert. Och många av bilderna är ju egentligen mer inspirationsbilder för min egen del =)

Hemma, över eldstaden fick kransen hänga (som jag fick från Wilderbeast för ett par jular sedan) och Kaj Boysen apan en ny plats… Älskar den!

<3

Du kanske också gillar…