Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v48

Veckan innehöll första advent och första riktiga kylan för säsongen.

På måndagsmorgonen var det kyligt när Adde släppte av mig vid bussen, minus 9. Burr!

Snöigt och frostigt är otroligt vackert tycker jag. Jag gillar dessa dova färger… det ger mig ett lugn!

Myshunden… gladast i stan!

Sen blev det bara kallare… -14.6 och inne hade vi 15.6 då vårt hus tyvärr inte riktigt hänger med i svängarna. Men då får man sätta på sig en tröja och hoppas att det inte blir kallare =)

Heldagsmöte på jobbet med företaget som tillhandahåller vårt schemasystem. Många buggar/problem som vi upplever och förbättringar vi önskar att gå genom. Men otroligt nyttigt möte för båda parterna.

Lunch på Chili & Lime, nomnomnom! Stekt lax, haricotes vertes, potatis och citronsås.

Addes adventskalender, Kinderkalender givet till en kinderäggsälskare.

Första skinkmackan åts i helgen, Addes favorit till julen. Jag äter inte skinka och tar hellre en köttbullsmacka. Men ger garanterat julkänsla!

Testade denna Festisen i helgen. Knasig smak Cappuccino. Lite konstig men inte helt äcklig.

Max fick en adventskalender av sin kompis Zenit, dvs Hanssons kisse. Som tur är hade ju Max hade ju köpt en till Z också, dom där två är bra kompisar ? Nomnomnom!

Vi hade också köpt en kalender till M, super ju, dubbla godisar varje dag. Nomnomnom!

Jag har mycket vilja just nu men jag får inte till det som jag vill. Men innan jag ställde upp adventsljusen så så det ut såhär på spiselkransen. Inte vad jag har i huvudet men jag vet inte riktigt varför jag inte får till det.

Julfärger på naglarna. Lite rosaröd, en OPI, Scent of India

Lagade Biff Stroganoff till veckans matlådor, med detta recept, så smaskigt!

Adventsljustaken är framme och det fick bli en enkel i år, men tanken är att jag ska lägga i något runt ljusen men jag hade inget hemma. Tänker kanske polkagrisgodis, sockerbitar eller något annat. Vi får se ??

Knashunden, så här tycker han att han inte tigger… Han förstår inte att vi skrattar.

För att avsluta helgen blev det lunch/middag på KinaThai tillsammans med Hansson. Så himla bra kinesisk mat och sushin är grym för att vara på en buffé. Riktigt gott!

Många bilder denna veckan, känns kul när det blir så. Men ibland är man dokumenterande fotograf och ibland är man trött på allt. ?

Du kanske också gillar…