X-mas

Årets mest uppbokade helg

I helgen var det vår mest uppbokade helg, så många saker som planerades så vi fick välja och vraka lite. Men det är ju så typiskt att av alla helger i december händer nästan allt samma helg och till och med samma dag ?

Först och främst hade Wilderbeast fyllt 30 tidigare i veckan och skulle ha firats i helgen men dels ville han inte fira och dels var det mycket annats som bestämts tidigare. Men självklart ska han firas men det måste Wilderbeast få bestämma när och hur, det är ju trots allt hans dag. Men tänk att jag har en TRETTIO-årig LILLEBROR! What?!?!?!

I september, när jag var på Tjejhelg i Gustavsberg började vi prata om Julträff och tillslut valdes den 8/12, skönt att bestämma det lite i förväg så att alla kan, men tyvärr så fick vi ställa in denna gången då Vattkoppor bestämde sig för ett besök och vi valde att skjuta på träffen till efter jul istället. Jättetråkigt då vi alla sett fram emot att träffas, det är en superhärlig tradition som vi haft i många år och förhoppningsvis har många åt till. ????

Sen fick vi en inbjudan till familje Js årliga Julfest som är en otroligt mysig tillställning, men tror ni inte att det självklart var samma dag som Julträffen med barndomskompisarna. Det löste sig med att vi planerade in båda en på tidiga eftermiddagen och en på kvällen med restid på 1 1/2 timma mellan. Men som ni tidigare läst blev ju inte Julträffen med KFC inte av så det blev Julfest på kvällen hos familjen J.

Adde hade även Julfest med jobbet på fredagskvällen och det kunde ha blivit en riktigt helkväll, men Adde valde att bryta tidigt. Resten av gänget häll på till runt tvåtiden. Och AJ (pappa i familjen J) såg trots allt relativ pigg ut på lördagen. ?

Sen skulle Adde egentligen ha jagat på lördagen också, men det fick stryka på foten. Man kan inte göra allt!

Ja, man ska inte klaga, det är fantastiskt roligt med alla aktiviter och att vi har så mycket härliga vänner att umgås med. Men nästa år kanske vi kan sprida ut det bara liiiiite ?

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] eftersom våra planer att åka till Södertälje först under dagen ändrades hade vi haft en härligt lugn dag innan vi åkte till Norrköping och […]

Kommentarer är stängda.