Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v50

Oj, näst sista veckan innan jul och tiden går så fort… Det är mycket som ska göras innan jul och eftersom det är många dagar ledigt runt jul så måste vi ligga några veckor tidigare i planeringen. Men vi jobbar och står på och det går förhållande vis bra.

En av veckans matlådor var en Nasi Goreng med äkta malaysiskt recept, eller så äkta jag kommer ihåg det från mina 4 år i Malaysia. Riktigt gott blev det i alla fall =)

Julgodis har vi fått från lite olika kunder, leverantörer och hyresvärlden, det uppskattas alltid. Men man äter ju så mycket godis att man inte riktigt mår bra, men det är ju en del av julen tycker jag trots allt.

Ett luciatåg på jobbet och vi fick ännu mer godis. Nomnomnom!

På lucia har jag enligt egen tradition mina Lussebullsörhängen som VisbyAnna gjort. Älskar dem!

I jultider måste man inte äta riktigt mat utan man kan äta mackor i massor. Jag kör gärna på köttbullar med rödbetssallad och leverpastej. Det är ju favoriterna vid jul men Adde älskar ju skinkmackor så det går åt några sådana också ?

Maxens “Ska ni verkligen inte komma och gosa med mig i sängen?”-blick…

Tredje advent och adventsljusstaken har blivit lite pragmatiskt utsmyckad med kapsylerna från julmustflaskorna… ja, de är ju röda ?

Ett besök till Billa i helgen och tittade lite på julsaker. Jag köpte med mig en vacker plåtburk och några stjärnor i läder som kommer bli så fina i ett jularrangemang.

En tur på stan blev det också och in i väldigt många nya (för mig) butiker bl.a. Epok och Makaroom på Storgatan. Mycket fint att köpa och titta på…

Vinterljusen på Gyllentorget.

Vi träffade Hansson på stan och efter lite shopping åkte vi ut till Max för lite mat innan vi åkte vidare till Net on Net i Mörtlösa. Nomnomnom!

Fler vackra Vinterljus… gillar verkligen när de tänder upp djuren, de är så vackra. Funderar på om man kan göra något liknande hemma på ett snyggt sätt. På våran kulle exempelvis.

Hela eftermiddagen har snön dinglat ner och på vägen hem började det snöa ännu mer. Det blev som att åka genom rymden… Och hemma hade det kommit ett par cm och det var vitt överallt. Mysigt, hoppas det ligger kvar till i jul.

En riktigt härlig vecka med mycket roligt och nästa vecka kommer bli ännu roligare tror jag. Sen är det ju väldigt härligt med långledigt! Vi hörs!

Du kanske också gillar…