Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v51

Äntligen sista veckan innan jul, det är helt sjukt hur fort hösten, för att inte säga hela året har gått. 2018 har bara försvunnit. Men men mycket hanr hänt och det är ju bra det ?

I förra helgen kom snön och det låg snö hela veckan. Det var inte igår vi hade en vit vecka innan jul. Iofs var det verkligen inte mycket men jag tar vad jag får =) Utanför jobbet var det vackert…Och det har varit en väldigt vacker vecka. Många dagar med solsken och många vackra solnedgångar…. Gäller att fånga dem alla, denna tog jag när jag gick till bussen…
Vackert!
En av våra älskade Ekar. Den är så vacker trots att den inte har några blad…
Fuktigt och vackert på promenader med Max, mycket dimma och den är ju svår fångad men lite syns nere på ängarna. Samma dag så druttade jag ikull när det var halt som stryk, men det är väl så när man inte är van…
Mer dimma på landet…
Vi åt på Ikea med kollegorna på jobbet, Julbordet på Ikea har blivit lite av en tradition med Stödisarna =) Mysigt och trevlig avslutning på året!
Jobbets julgran, och alla paketen för Julklappsspelet.

Testagrams fredagsbox kom i veckan, men mer får ni se en annan dag =)
Fjärde advent…
Åkrarna på väg upp till mamma och pappa… Vissa åkrar var ju mer gröna än vita men ja, det är vitt =)
Solnedgång på vägen norrut…
Det började bli kallare i söndags och i -7 C rullade vi mot Vikingstad för att hämta sista julklapparna, via Ikano för lite sista minutet shopping och sen till Norrköping för att droppa av lite kött sen vidare mot Stockholm.
Mysigt hos mamma och pappa, pyntat till tänderna….
En liten Julklapp till mamma som dansar och sjunger. Mamma älskar dessa fast hon hatar dem lika mycket =)
I det nya uterummet står granen klädd och väntande på Julafton. Massor med paket och förhoppningsvis tar vi och sitter här ute på Julafton. Nybyggt och ska bli en väldigt trevlig yta hos mamma och pappa. Perfekt!
Glögg och lussebullar, mums!
Och så ett litet minijulbord den 23 december hos mamma och pappa. Lite f”ör-firande” innan vi åkte vidare upp till Uppsala på Julafton hos Bibbi och Uffe.
Nästa vecka är det Julafton och massor med ledigheter. YAY!

Du kanske också gillar…