Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v1

Vi fortsätter väl med veckans bilder tycker jag. Jag tycker de är ganska kul recap på veckan och det gör att jag får dela lite mer av mina bilder. Inte alltid speciellt snygga bilder, utan mest dokumenterande bilder och det kan ju vara kul det med.

Veckan började med Nyår! Vi var hemma, efter lite ändrade planer och åt 4-rätters men det kommer i ett eget inlägg.

Hela veckan har vi har vi haft härligt soligt väder. Älskar solsken på vintern, gärna med snö och bitande kyla men man tar ju vad man får =)

Jobbade onsdag till fredag. Otroligt mycket att göra med både lönekörning och många på semester. Jag trodde att det skulle vara ganska lugnt på jobbet, men tji fick jag. TYvärr hann jag inte med det som skulle göra, inte ens hälften så det blir en tuff vecka nästa vecka också. Men men… Detta körde jag iaf till frukost några dagar förra veckan.

Vi åt oxfilé till Nyår och vi köpte en rejäl bit, så TYVÄRR var vi tvungna att äta Oxfilé TRE gånger denna vecka…. Sååå synd! =) Nomnomnom!

Morgonprommisar med M ger många vackra fotostunder…

Oxfilé igen… Rosa, mört och gott….Jobbigt liv! 

Nude på naglarna. Jag vet inte om jag gillar det eller inte. Ibland är det snyggt och ibland ser det inte klokt ut… =)

Omelette på helgen…. Men så mycket smaskigt i… Oliver, tomater, paprika, ost och spenat.

Max fick en present av Hansson, en tomte. M älskar den! Självklart innehållande tutor =( Tack snälla Hansson!

Fick rosor av Adde till Nyår! Så himla vackra!

Tacokväll med Hansson i lördags. Jag fick superfina tulpaner också, årets första! Tack snälla!

Max en liten tröttis…. speciellt när man leker med tomten och får långprommisar av Husse. Dock inte bra när matte och husse röjer runt och fixar i trädgården eller i huset, då får man ingen ro att vila. Och i helgen var matte och husse extra jobbiga när de höll på och tömde släpkärran från virke/betongblock och städade och plockade undan.

Rester av tacos kan lätt bli ugnsgratinerade tacobåtar. Smidigt som fasen och lätt att lägga in i frysen och ta fram när man behöver något snabbt. Dock utan grönsaker då, men om man fyller båtarna med köttfärs/kyckling, salsa, creme fraiche och lök och toppar med ost. Gratinerar 5-10 minuter. Så fryser man in dem tills senare och bara värmer och toppar med sallad. Supersmidig mellis.

Söndagsmiddagen fick bli favorit sushi. Vi var och handlade mat under eftermiddagen och passade på köpa sushi från Berga Sushi. Alltså, det är svårslaget med sushi tycker jag. Jag känner mig alltid lite euforisk när jag äter sushi, lycklig i själen. Ja, det låter jävligt flummigt, men det är lite samma känsla som en riktigt riktigt fin oxfilé… Nomnomnom!

Du kanske också gillar…