Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – vecka 2

Årets andra arbetsvecka är avklarad och herregud vilken vecka det var. Så mycket att göra, förberedas, bestämmas och slutföra. Men det gick ju bra tillslut och det är ju bara att hoppa på nästa vecka nu. Mycket då också men kanske lite andrum också, i alla fall inte lika många möten och deadlines som förra veckan och det är ju bra det.

Skithunden har förstört ytterligare en säng ute i hundgården. Så nu blir det inga fler. På ett tag… Jag tror M kan vara lite frustrerad på löptikar men det känns som att han älskar ju sin säng inne och sover i den hela tiden, men ute är det tydligen svårt.

Ja och när vi sen går in på eftermiddagen efter promenaden så ser det ut såhär… skithunden ligger på rygg med tassarna i vädret och bara njuter. Matte jobbar och Max sover, inte så rättvist kanske ?

Vissa dagar i veckan har det bara varit helt magiskt ljus… Och så här vacker kan en av våra ekar vara.

Vaknade med migrän en morgon och tog bilen in till jobbet vid 08.30 och det var -9 grader och jag fick skrapa insidan av ruta på bilen. Lyckat!

Adde var iväg på konferens och jag roade mig med promenader med M och fotografering.

En hamburgare till middag på lördagskvällen. Väldigt lik en BigMac och många gånger godare. Mums!

Idag, söndag, åkte vi norrut för att träffa barndomskompisarna hemma hos Grevinnan och Sir. Ute ar det grått och trist, men vid kl 9 en söndag är det inte många som är ute och åker på E4:an.

Vi stannade till på snabbvisit hos mamma och pappa och mamma hade nybakade bullar i ugnen, my gad! Omnomnomnomnom!

Sen blev det en prommis med M för att rasta av honom innan besöket. Ute på åkrarna trivs han helt enkelt bäst!

Grevinnan bjöd på lunch och alla åt med god aptit. Grönkålspaj och tacopaj, nomnomnom! Och en saffranscheesecake till efterrätt som jag inte fick på bild.

Och några timmars prat och skratt fick jag med mina bästa! Tack för en riktigt mysig eftermiddag. Och sen en Julgransplundring såklart!

Och på väg hem var det riktigt skitväder med halka och snöyra. Tur att man har en riktigt bra bil, riktigt bra däck och en make som kan köra genom en snöstorm med ögonen förbundna.

Du kanske också gillar…