After work

AW på Cioccolata

Här om kvällen träffade jag Emmut, Jossan och Mary på Cioccolata! Det var länge sedan vi sågs och nu ska Jossan snart flytta till Sthlm tillsammans med sin J så måste man passa på =)

Efter jobbet tog jag bussen ner till stan och tänkte försöka fixa mina terminalglasögon, men tyvärr hade dom inte tid just då, nästa fredag var första tiden. Suck! Men då passade jag på att gå på stan nån timme istället och det kan ju vara trevligt det med.

Sen var det dags att träffa tjejerna och vi bestämde lite i sista sekund att testa Cioccolata. Och sen var det bara skratt i några timmar med de bästa!

Jag började med en Hallon Margarita.

Och sen tog jag en Halloumiburgare med finskuren silverlök, tomat, sallad, och avocadokräm med pommes samt honung/chillidip. Nomnomnom!

Jag gillade verkligen inredningen på Cioccolata, supermysigt. Men tyvärr satt vi vid ett barbord och stolarna var superobekväma. Men annars var allt super!

Ont i käken efter allt skratt så kramade jag sönder mina fina tjejer och vi planerade nästa träff, för snart så har vi inte Jossan i stan längre. Men oss slipper hon inte! Vi kommer och våldgästar henne i Sthlm istället, mohahahaha!

Du kanske också gillar…