Adde, Weekend

En härlig helg

I helgen har Adde varit iväg på sin Motorsågskurs och jag och M har roat oss med att städa och plocka hemma. Eller Max kanske inte har städat och plockat så mycket, han har mest sovit, fällt vinterpäls och legat ute på bron men jag har jobbat hemma. Ni vet en sån där helg när man har röjt ut en massa skräp som bara varit i vägen, legat på fel ställe och skapat nya lösningar till inredningsproblem. Superbra att göra ibland, men sånt där man alltid gör för sällan.

I lördags morse åkte Adde iväg tidigt, mot Örebro och Medborgarskolan för att gå en intensivkurs i Motorsåg A + B. Kursen är väl egentligen något han gör för skoj men också för att reglerna för fällning av träd ändrades för ett tag sedan vilket innebär helt enkelt att utan motorsågskörkort kan man inte hjälpa till och fälla hos någon annan än rakt upp/nedstigande släkting. Så rent krasst kan han inte hjälpa t.ex mina föräldrar. Hur som haver åkte han mot Örebro och jag öppnade ytterdörren för Max så att han kunde mysa på bron.

Och där låg knasbollen i stort sett i två dygn, ja, förutom när vi var ute på prommis, åt mat eller sov. Han älskar sin lilla plats ute på bron. Kan se hela sitt kungadöme ?

Jag plockade grejer i alla rum, plockade lite här och lite där och flyttade runt prylar där, för att ställa dem någon annans stans. Och i vissa fall fick de flytta tillbaka då det inte blev bra, det såg inte ut som jag tänkt mig. Men men, det är det jag gillar, att testa mig fram lite.

Det gicks promenader både morgon och kväll och som vanligt var kameran med som moraliskt stöd ??

Några förändringar blev det i vardagsrummet. Jag tog bort en av hyllorna vid TV och använder den i hallen istället. Blev lite annorlunda men absolut inga instagrambilder inte.

Och vid eldstaden passade jag även att ställa en fotölj (som jag inte gillar, men måste ha framme då vi behöver fler sittplatser i vardagsrummet just nu samt ser superskitig ut i detta ljuset, men den är inte så skitig som den ser ut). Några av mina favoritsaker får stå på spiselkransen.

Ja, det lilla trädet har varit nära döden men jag tror jag har fått den att leva igen. Jag och mina hel svarta fingrar. ?

Adde klarade provet galant och tog både A och B delen utan några som helst problem och kursledaren William är riktigt duktig och väldigt inspirerande enligt Adde. Rekommendation till er som ska ta Motorsågskörkort! Grattis älskling!

På vägen hem från Örebro på söndagen så stannande Adde till för att handla lite mat och kom hem med blommor till mig! What! Ja, det är så han är min fina, han tackar mig för att jag står ut med hans galna upptåg, när det borde vara jag som ger honom blommor då det var han som klarade provet ? Knäppisen! Och till råga på allt hade han varit och köpt en ny iPhone XS till mig.

Jag har ju använt hans iPhone 7 Plus sen han bytte till en iPhone XS, och känt att det kanske skulle vara dags att köpa en ny snart, men tycker att dom är så förbenat dyra. Ja, så nu har även jag en iPhone XS. Älskade kille, du är för snäll.

Sen åt pepparstek och potatisgratäng, och lite vin till middag för att fira lite men det får jag visa bilder från en annan gång.

Helt enkelt en härlig helg! ❤️?

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. […] tyckte det fanns andra och att de fungerade minst lika bra och var lika fina! Men när jag fick min nya mobil så passade jag på att byta till iDeal, ja, BYTA! För om inget tokigt händer tror jag nog att […]

  2. […] personer i min närhet som köper dyra saker till mig, min Vigselring, finaste Adde köpte ju min iPhone XS som en överaskning för ett tag sen, fick min älskade Canon G7X från Adde och Svärföräldrana […]

Kommentarer är stängda.