Food

Vitlök- och chilifrästa räkor

Fredagens middag fick bli vitlök- och chilifrästa räkor! Jag hade köpt stora färska räkor som jag hastigt fräste i mycket smör som jag smaksatt med chili och vitlök. Till detta serverades vitlöksbröd och aioli, wasabimajonnäs och en Chilisås. Att doppa brödet i vitlöks och -chilismör som fått smak av räkorna var fantastiskt smaskigt. Supergott och rekommenderas varmt!

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. säger:

  Så gott det såg ut! En liten fråga, har blivit med domän och wp igen. Hur skriver jag hrf koderna om jag vill länka i menyraden? Som tex i menyn EFIT.
  Hoppas du förstod vad jag menade 😀
  Ha en skön söndag!
  // Kram Anna

  1. Karoleen säger:

   Hej Anna,
   menar du att du vill att länken i överkant av din sida, dvs SIDORNA: Start, Böcker, EFIT, Om Anna, Om Lizzy och Om Sidan ska länka till din EFIT-kategorisida?

   Mvh Karoleen

 2. […] rödräkor, bland det godaste jag vet, bara frästa med chili och vitlök. Så enkelt och […]

Kommentarer är stängda.