Allmänt

Semester 2019

Idag gick jag på semester… sååå skönt! Jag tycker iofs om att ha sen semester och att jobba när andra är lediga så det är ju verkligen vad jag vill, men jag känner mig sliten, riktigt sliten… men inget slutet semester inte kan råda bot på! ?

Jag klev utanför dörren på kontoret och regnet vräkte ner, hoppas att vädret blir lite roligare men för just nu är det helt ok att det regnar. Jag åkte via butiken för att köpa lite godsaker till kvällen och även till helgen. Hemma så satt Adde i grävaren som äntligen är fixad och åter hos oss. Nu ska grävningen bli klar. Medan jag gjorde ordning middagen blev det en GT variant med Rose’s lemonad som smaksättning. Mumsigt!

Till middag fick det bli plockmat med bl.a. sauterade vitlöks- och chiliräkor, vitlöksbröd, Bresola, Jambon Serano, vindruvor, tapenad med rågskålar, parmesanskivor, grevestavar, kex, Cambozola, Gorgonzola, Saint Agur, Kronärtskockor och ölkorv.

Till plocket blev det en Amarone, Capitel de Roari. Riktigt gott vin!

Medan Adde plockade undan maten så passade jag på att hälsa på grannarnas höns och kissar. Mysigt!

Deras utsikt är inte så dum alls… Vackert runt byn. Det är inte långt mellan våra hus men vi bor snäppet mer “inne i byn” än vad dom gör och det blir stor skillnad…

Då har vi firat in semestern, men god mat och dryck och bara allmänt trevlig kväll. Vi har inte långa planer på semestern men så länge Adde och jag Max kan spendera den tillsammans kommer det bli guld! Bring it on!

Du kanske också gillar…